Om oss

Vi som står bakom Bästelavtal.se

Bästelavtal.se grundades 2022 för att hjälpa elkonsumenter med att byta till bättre och billigare elavtal.

Vår historia

Bästelavtal.se har som syfte att hjälp elkonsumenter i Sverige att välja det bästa elavtalet, oavsett behov. Genom att välja ut en handfull elbolag med bra konsumentbetyg, villkor och priser kan jämförelseprocessen ske smidigt på en och samma plats. Vi som står bakom hemsidan är utbildade ekonomer och har ett stort intresse för privatekonomi, och då framförallt inom energibranschen. 

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation
Har du frågor angående hemsidan? Vi försöker svara på alla mejl mellan
08.00 – 18.00 på vardagar. Tänk på att vi inte företräder elbolagen, vi kan därmed inte svara på ärenden som gäller ditt specifika elavtal.

E-postadress:
kontakt@bästaelavtal.se

Kontaktformulär

Villkor på sidan

Ansvarsfriskrivning

Bästaelavtal.se företräder ej elleverantörerna listade på denna sida. Det går därmed inte att teckna elavtalen via oss. Elbolagen är själva ansvariga för att leverera tjänster via sina egna kanaler. 

Vi strävar alltid efter att ha korrekt information från elbolagen men då informationen uppdateras manuellt reserverar vi oss för eventuella fel. Det är alltid informationen på elbolagens egen hemsida som gäller.

Att använda Bästaelavtal.se är frivilligt och sker helt på användarens ansvar. Därmed sker också förfarande baserad på information hämtad från hemsidan på eget ansvar och Bästaelavtal.se kan inte hållas ansvariga för beslut fattade baserade på informationen på sidan.

Affiliation

Bästaelavtal.se är en gratistjänst. För att underhåll och drift ska bli hållbart använder vi oss av affiliate-annonsprogram från Tradedoubler Sweden AB och Adtraction Marketing. Annonseringsföretag som hjälper oss med annonsintäkter och ersättning. Genom dessa program kan sidan erhålla ersättning om en besökare tecknar ett elavtal genom elbolagen listade på sidan. Detta kan påverka hur elbolagen listas på hemsidan.

På Bästaelavtal.se använder vi cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du också vår cookiepolicy